lichtbaken
Welkom Team Locatie Dringend hulp nodig? Contact

Groepsaanbod volwassenen

Geluksdriehoek "Geluk zit in een klein driehoekje"

Een gelukkig leven … Dat wensen we elkaar allemaal toe. Maar je 'gelukkig voelen' of 'gelukkig zijn': wat is dat precies? Antwoorden op die vraag vind je in de Geluksdriehoek.

In de workshop 'Geluk zit in een klein driehoekje' leer je de Geluksdriehoek van dichtbij kennen: van de bouwblokken van geluk tot de oranje bol die ons soms uit balans brengt. We toveren de informatie uit de driehoek tot leven zodat je daarna zelf aan de slag kunt met je geluksgevoel.

Deze workshop kan zowel fysiek als online worden gegeven.

Geïnteresseerd?
Stuur een mail naar regine.claeys@lichtbaken.be of bel 0472 433 822.

Piekercursus

In deze groepscursus leer je anders omgaan met piekergedachten en sneller in te grijpen wanneer je begint te piekeren. We werken met aandachttraining, mindfulness en cognitief-gedragstherapeutische technieken gebaseerd op het werkboek ‘Loslaten. Ik pieker als ik niet tegenwoordig ben’. (Rogiers et al.)
Met huiswerkopdrachten helpen we je om dit toe te passen in je dagelijkse leven. Je krijgt informatie over het ‘piekerende brein’ vanuit wetenschappelijk onderzoek. We bekijken ook wat de positieve psychologie jou kan bijbrengen om anders te leren denken.
Er is een reeks van 8 sessies in het voorjaar of in het najaar, kostprijs 240 euro.
Geïnteresseerd?
Stuur een mail naar regine.claeys@lichtbaken.be of bel 0472 433 822.

Zelfzorg

binnenkort meer info...